REKLAM

Araba Salonu

Araba Salonu Oyunu Oyna

Araba Salonunda arabaları yıkamak ve tamir etmek çok eğlenceli! Şehirdeki en iyi araba salonunun sahibi olarak, farklı araçlar için gerekli hizmetleri sağlama becerilerinize güveniyor musunuz? Küçük otomobillerden büyük kamyonlara kadar, yapacak çok işiniz var. Ama tüm boş yolları fethederek tamir edilmiş arabaları görmek çabaya değmez mi? Tabii ki öyle!

Araba hayranı olsanız da olmasanız da bu eğlenceli araba oyunundan keyif alacaksınız. Bu oyunu oynamak için farenizi kullanabilirsiniz. Önce ana menüden tamir edilecek arabayı seçin ve yıkama bölümüne geçin. Ekranın alt kısmında verilen araçları kullanarak yıkama işlemini başlatın. Görevi tamamlayıp yıldızları alır almaz araç kaybolur ve diğer araca geçebilirsiniz. Mevcut aracınız kaybolmadan diğer araca geçerseniz, tüm yıldızları toplamayacaksınız. Yıkamayı bitirdiğinizde sabitleme parçasına geçip aynı yerde bulunan aletleri kullanın. Son olarak, yolları fetheden arabayı görmenin tadını çıkarın! Paraları alın ve daha fazla arabanın kilidini açın! İyi şanslar!

Bu oyun gibi daha eğlenceli oyunlara göz atmak için ücretsiz ve çevrimiçi araba oyunları koleksiyonumuza göz atmayı unutmayın.

Geliştirici

JulGames, Araba Salonunu geliştirdi.

Yayın tarihi

13 Mayıs 2019

Özellikleri

  • 3D renkli grafikler
  • Oynamak için 3 aşama
  • Kilidi açmak için birden fazla araba
  • Eğlenceli ve bağımlılık yapan oyun

Kontroller

Bu oyunu sadece farenizle oynayabilirsiniz.

OYUNA BAŞLA
REKLAM
REKLAM