1001 Oyun

POPÜLER OYUNLAR
REKLAM
TÜM OYUNLAR

1001 Oyun Nedir & Nasıl Oynanır?

İstisnasız her insanın hayatında yer alan olgulardan birisi hiç şüphesiz ki “oyun” kavramıdır. Öyle ya da böyle oyun oynamak, her insan ve her çocuk için bir şey ifade eder. Bazı insanlar için oyun oynamak demek geçmiş zamanlarda oynanan körebe, saklambaç ve evcilik gibi oyunlardan ibaret olsa da bu kavram zamanla değişmiş ve oyun oynamak kavramı kendine daha dijital bir karşılık bulmuştur. Özetle, oyun oynamak denildiği zaman artık akıllara gelen şey bilgisayar ve internet üzerinden oynanan oyunlardan ibarettir.

Bu bahsi geçen bilgisayar ve internet aracılığı ile oynanabilen oyunlar adeta bir denizdir zira yüzlerce oyun kategorisi ve her oyun kategorisinin içerisinde de binlerce oynanabilecek oyun vardır. Bahsi geçen bu oyun kategorileri arasından en eğlenceli en aksiyonlu ve en zevkli oyunları içerisinde barındıran ve bu bağlamda on binlerce kişi tarafından oynanan oyun kategorisi, 1001 oyunlarıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz inanılmaz derecede geniş bir oyun yelpazesi var, bu nedenle herkesin ilgisini çekecek bir şeyler var.

1001 Oyun Hakkında

Ücretli/ Ücretsiz Ücretsiz
Online indirilme özelliği Yok
Yayın tarihi Piyasaya sürülme tarihi: 18 Nisan 2001
Türü/Türleri WebGL
Konusu/Amacı 1001 Oyun aylık 50 milyon kişi tarafından ziyaret edilen çevrimiçi bir oyun sitesidir
ESRB derecesi 10+
PEGI derecesi 7-12 yaş
Platformlar Web Tarayıcı, PC, Mobil Telefonlar
Motor Html5, Unity
Mod Çok oyunculu
Oyuncu Sayısı Aylık yaklaşık 50 milyon kişi oynamaktadır.

1001 Oyunlarının Çocuklar Üzerindeki Etkisi

Çocuklar erken yaşlardan itibaren aktif olarak gelişmeye başlarlar. Çevrelerindeki dünyayı çok hızlı keşfederler ve bizim için çok basit görünebilecek bilgi kaynaklarını sürekli olarak genişletirler. 1001 Oyun, herhangi bir küçük oyuncunun yeni ve ilginç bir şeyler öğrenmelerine yardımcı olacak heyecan verici ve kullanışlı bir oyun bulacağı en iyi çocuklar oyunlarını içerir. Burada çocuklar renkleri ayırt etmeyi öğrenebilir, bulmaca çözebilir, mantıksal düşünme ve yaratıcılıklarını geliştirebilir, zamanı öğrenebilir, hayvanlar ve bitkiler hakkında bilgi edinebilir ve zekalarının gelişimini teşvik edecek birçok şey yapabilir.

Video oyunları çoğu çocuğun hayatının ayrılmaz bir parçasıdır. Artık televizyondaki e-spor turnuvalarından akıllı telefonlarımızdaki mobil oyunlara kadar her zamankinden daha erişilebilir durumdalar. Ebeveynler olarak, çocuklarımıza video oyunlarına ne kadar erişim sağladığımız konusunda her zaman bir ikilem olacaktır. Çok sık oynamalarına izin mi veriyoruz? Oyunları bir bağımlılık haline mi geliyor? Video oyunları çocuklar için kötü mü?

Bu soruların temeline inmeye yardımcı olmak için, bu sorulara bakan daha yeni bilimsel araştırmalardan bazılarına baktık. Özellikle video oyunlarının sizin için iyi mi yoksa kötü mü olduğu. İşte bulduklarımızın kısa bir özeti ve ardından bu ifadenin arkasındaki bilime ilişkin ayrıntılar.

Video oyunları sizin için kötü mü? Video oyunlarının hem zihinsel hem de fiziksel faydaları olduğu kanıtlanmıştır. Video oyunları oynamak, size gerçek dünya problemlerini nasıl çözeceğinizi öğretirken beyninizin bazı bölümlerinin gelişmesine yardımcı olabilir. Yaşlı insanlarda oyun, zihinsel yaşlanma sürecini yavaşlatabilir.

Bu eğitici 1001 oyunlar, çocukların günlük yaşam hakkında daha fazla bilgi edinmelerine ve okulda ihtiyaç duyacakları çok çeşitli becerileri canlı ve eğlenceli bir şekilde kazanmalarına yardımcı olacaktır. Çocuğun geçmeyi başardığı her seviye ve görev, onlara zafer sevinci ve yeteneklerine güven verecektir. Çocuklar için harika 1001 oyunlarımızı günlük rutininize ekleyin ve sonuçtan kesinlikle memnun kalacaksınız!

En İyi 1001 Oyunlarını Ücretsiz Oynayın!

1001 Oyun, yukarıda da bahsedildiği üzere, internet üzerinden olsun ya da olmasın bilgisayar aracılığı ile oynanabilecek en iyi dijital oyun kategorilerinden birisidir. Birbirinden aksiyonlu birbirinden heyecanlı ve birbirinden rekabetçi birçok oyunu tamamen ücretsiz olarak burada oynayabilirsiniz.

1001 Oyun’daki en popüler Oyunlar nelerdir?

  1. Subway Surfers
  2. FNAF
  3. Ateş ve Su
  4. Roblox
  5. Brawl Stars
  6. Red Ball 4
  7. Minecraft
  8. Hello Neighbor
  9. Lipton Akıllı Çay Bardağı
  10. Hırsız Kardeşler