REKLAM

Çöp Adam Epik Savaş

Çöp Adam Epik Savaş Oyunu Oyna

Bu bağımlılık yaratan aksiyon dolu oyunda, Çöp Adam Epik Savaş oyununda savaşa katılın ve tüm rakiplerinizi yenin! Çöp Adam’ın doodle dünyasına dalın ve onun kontrolünü ele alın. Bu muhteşem oyunun zorlu seviyelerinde düşman dalgalarını yenerken dövüş sanatlarındaki hünerinizi gösterin. Bu muhalifler makul değil, bu yüzden eski moda medeni konuşma, işleri halletmek için bir seçenek değil. Bunun yerine, pazarlığı yumruklarınızın ve tekmelerinizin yapmasına izin verin. Düşmanlarınızın saldırılarından sağ çıkabilecek misiniz yoksa beyaz bayrağı kaldıracak mısınız?

Çöp Adam Epik Savaş, düşmanlarınıza karşı savaşmanız gereken 40 farklı ve zorlu seviyeye sahiptir. Bunun gibi oyunlarda, her birini yenene kadar düşman dalgalarının saldırılarına karşı savaşmalı ve hayatta kalmalısınız. Oyuncu olarak amacınız basit. Karşılaştığınız tüm düşmanları yenerek her bölümü tamamlamanız gerekiyor. Sırtınızın güvende olduğunu düşünmeyin! Bu düşmanlar acımasız ve sizi köşeye sıkıştırmaya meraklılar! Size önden olduğu kadar arkadan da yaklaşacaklar, bu yüzden dikkatli olmalısınız! Düşmanları yenmek için sol ve sağ ok tuşlarını kullanın. Dövüş çoğunlukla yakın menzilde gerçekleşir, bu yüzden saldırmadan önce düşmanlarınızın yakınlaşmasını beklemelisiniz. Çok uzaktayken onlara vurmaya çalışmak başarısız olur ve aynı zamanda acımasız düşmanlarınıza sizi vurmaları için bir fırsat penceresi verir. Sağlık çubuğunuz oyun ekranının alt orta kısmında yer alır. Sağlığınız biterse seviyeyi kaybedersiniz ve tekrar denemeniz gerekir. Bir seviyeyi başarılı bir şekilde geçtiğinizde para kazanırsınız ve bu ödül performansınıza bağlıdır. Karakteriniz için silahların kilidini açmak ve satın almak için bu paraları kullanın!

Rakiplerinizi yenin ve birden fazla rakibe karşı savaşmanın heyecanını kucaklayın. MinikOyuncu’da bunun gibi birçok aksiyon dolu oyunumuz var. İyi eğlenceler dileriz.

Geliştirici

Playtouch bu oyunu geliştirdi.

Özellikleri

  • Oynamak için 40 seviye
  • Farklı kilit açılabilirler
  • Farklı silahlar
  • Zorlu oyun

Kontroller

Oynamak için sol ve sağ ok tuşlarını kullanın.

OYUNA BAŞLA
REKLAM
REKLAM