REKLAM

Evrim Savaşı 2

Evrim Savaşı 2 Oyunu Oyna

Evrim Savaşı 2, savunma ve stratejinin heyecan verici bir birleşimidir. Oyunda, tarih öncesi düşmanların kazanmasına ve yavaş yavaş modern insanlara dönüşmesine yardımcı olmak için stratejiyi kullanacaksınız. Oyun 5 döneme ayrılmıştır. Yeterli deneyim puanı varsa bir sonraki çağa geçeceksiniz. Deneyim kazanmak için oyuncuların mümkün olduğunca çok sayıda düşmanı yok etmesi gerekir.

Evrim Savaşı 2 oyununda oyuncunun görevi, düşmanı yok etmek ve kalesini korumaktır. Savaş birimleri, savunma kuleleri inşa edin ve bir düşman saldırısını püskürtmek için ateş topları gibi destekleyici güçler kullanın. Bu oyunu kazanmanın belirleyici faktörü, bir stratejiye sahip olmanız ve yeni savunma birimleri ve araçlarının kilidini açmanız gerektiğidir.

Her dikkatsizlik anı mağaranızda, kalenizde veya askeri üssünüzde değerli yaşam puanlarınızı kaybetmenize neden olabilir ve bu sizi yenilgiye daha da yaklaştıracaktır. Düşmana çeşitli türlerde savaşçılarla hükmedin, kuleler inşa edin, kendi üssünüzü koruyun. Evrim Savaşı 2’de taktikler size kalmış ama ne seçerseniz seçin pes etmeyin ve sonuna kadar savaşın!

Evrim Savaşı 2 oyununun özellikleri

Oyun, durum çubuğu ve savaş alanı olmak üzere iki önemli bölümden oluşmaktadır. Durum çubuğunda 4 küçük bölüm olacaktır: Birimler, Taret, Özel Destek ve Yükseltme.

Birimler: Yeni savaş birimleri oluşturabileceğiniz yer burasıdır. Özelliği ve kilidinin nasıl açılacağını görmek için farenizi simgenin üzerinde kullanın. İlk oyun ekranındaki birimler şunları içerir: Destek, Piyade, Anti, Ağır. Birimler, modern insanlar haline gelene ve gelişmiş silahlarla donatılana kadar zamanla gelişecektir.

Taret: Kulelerin özelliklerini ve açıklamalarını görmek için simgelere tıklayın. Bir kule inşa ederken mağaranızda yer olması gerekir. İnşa edebileceğiniz maksimum kule sayısı 4 kuledir. Yeni bir kule geliştirmek ve inşa etmek için Taret Sat düğmesine tıklayarak eskisini satmanız gerekir.

Özel Ürünler: Özel Saldırıları kullanmak için oyuncuların deneyime ihtiyacı olacak… Bu özel saldırılar çok güçlüdür ve büyük bir düşman kuvvetini yok edebilir. Ancak dikkatli olun çünkü çok fazla Özel’i kötüye kullanırsanız birliklerinizin gelişimi yavaşlar ve giderek daha güçlü olan düşmana kaybetmek daha kolay olur.

Yükseltmeler: Evrim Savaşı 2 oyunundaki yükseltme son derece önemlidir. Savaş birimlerini yükseltebilmek ve savaşta avantaj elde edebilmek için belirli bir miktar paranız olduğundan emin olun.

Savaş Alanı: Savaş alanı, her iki takımın tüm eylemlerinin gerçekleştiği yerdir. Ekranın sol tarafında kartınız, sağ tarafında ise düşman kartı yer alacaktır.

OYUNA BAŞLA
REKLAM
REKLAM