REKLAM

Run 3

Run 3 Oyunu Oyna

Run 3’te dış uzayı keşfedin. Run 3, küçük gri bir uzaylı olarak oynadığınız inanılmaz derecede bağımlılık yapan, sonsuz koşucu tipi bir aksiyon / platform oyunudur. Küçük uzaylı, uzayda yüzen mimari açıdan zor bir alanda izinsiz giriyor. Giderek artan miktarda tehlikeli deliklerle dolu yasak bölgeye girdikten sonra koşuyorsunuz. Deliklerden birine düşerseniz, kendinizi uzayda kaybolmuş bulacaksınız, bu yüzden adımınızı izlediğinizden emin olun!

Oynarken iki farklı mod arasından seçim yapabilirsiniz. Sonsuz modda olabildiğince uzun süre koşarsınız. Karakterinizin yoldan çıkmasını engellemek sizin işiniz. Çünkü eğer yaparsanız, uzayın enginliğine sürüklenirler. Run 3 basit ve kolay başlayabilir. İlk başta tüneldeki boşluklar, onları uzaktan görebileceğiniz için kolayca önlenebilir. Ancak koşmaya devam ettikçe zorluk artar. Kolayca fark edilen boşluklar daha sık ortaya çıkar. Sadece bu da değil, oldukça hız kazandığınız için size çok daha hızlı geliyorlar. Tombul arkadaşınızın dipsiz uçurumlardan atlamasına yardımcı olmak için oldukça sağlam reflekslere ihtiyacınız olacak. Diğer tarafa güvenli bir şekilde indiğinizden ve koşmaya devam ettiğinizden emin olun. Yine de dikkatli olun, tek bir hata kadar çok yaparsanız, ayağınızı kaybedecek ve sonu görünmeden uzaya düşeceksiniz.

Alternatif olarak, Run 3 evreninin sunduğu her şeyi görene kadar seviye seviye ilerleyeceğiniz keşif modunu seçebilirsiniz. Zorlu parkurlarda yarışırken, sefer haritasının başka bir tarafını keşfetmek için yeni bir mekan bile bulabilirsiniz. Bir platformdan diğerine atlarken farklı karakterlerin ve görünümlerin yanı sıra ek yeteneklerin kilidini açın. Hepsi de bir sonraki aşamaya ulaşmak için yakalanması zor bir girişimde! Run 3, sürekli olarak ayaklarınızın altından düşen cılız platformu geçmeye çalışırken sizi koltuğunuzun kenarında tutacak ücretsiz bir aksiyon oyunudur. Sıçramalarınızın mükemmel bir şekilde zamanlanmış ve kusursuz bir şekilde doğru olması gerekir. En ufak bir hata bile sahneyi katlanarak zorlaştıracak bir kartopu oluşturacak. Uçurumun üzerinde asılı olan minik çıkıntılardan koşma ve sıçrama sanatında ustalaşamazsanız, sonraki aşamalar sizin için temelde geçilmez hale gelecektir.

Boyutsal yarış pistinde hızlanırken koşucunuzu ok tuşlarıyla kontrol ettiğinizde bu çılgın ve bağımlılık yapan küçük reaksiyon oyununu oynayın. Aksiyonun içine atlayın ve nihai bitiş çizgisinde galip gelene kadar asla pes etmeyin. Neyse ki, yarışacağınız tüneller engelsiz. Gerçek bir profesyonel oyuncu gibi koşarken birbiri ardına delik atlama telaşını hissetmekten daha eğlenceli bir şey olamaz. Gitmeyin ama sonsuz tünellerden geçin. Bu havalı uzaylı yarış pistinde durmadan zıplayın ve koşun. Aksiyon koşucunuzun parçayı bitirmesine izin vererek oyunu yenin. Doğru zamanda ve doğru miktarda güçle atlamayı yapmak için reflekslerinizi eğitmeden önce parkurun özellikle zorlu kısımlarını ezberleyin. Zafere giden doğru yolu bulmak için kendinizi düşürücü platformlarda ne kadar süre tutabileceğinizi deneyin. MinikOyuncu.org’da Run 3 ile çevrimiçi ve ücretsiz olarak eğlenin!

Dünyamızda geçen eğlenceli bir koşu oyunu oynamak isterseniz Subway Surfers oyununu denemeyi unutmayın. İyi eğlenceler dileriz.

Farklı oyun modlarını deneyin

Run 3 oynarken, keşif modu ve sonsuz mod dahil olmak üzere birkaç farklı oyun modu vardır. Keşfedin modu seviyelerde ilerlemenizi sağlarken, sonsuz mod ise becerinizi sonsuz bir sürümde ok tuşlarıyla test etmenizi sağlar. Bu kesinlikle gördüğümüz en iyi flash oyunlardan biri ve harika bir koşu ve atlama oyunu.

Özellikleri

  • Sınırsız seçenekler – oyununuza yardımcı olmak (veya engellemek) için yer çekimini değiştirmek için engellerin üzerinden atlayın veya duvarlar boyunca koşun
  • Hayatta kalmanıza yardımcı olacak gelişmiş yeteneklere sahip yeni uzaylı karakterler bulun
  • 3D oynanışı bir çizgi film stiliyle birleştiren benzersiz grafikler
  • Oyunun anlaşılmasını ve oynanmasını kolaylaştıran kolay kontroller

Platformlar

Run 3, bir web tarayıcısı, Android veya iOS’ta oynatılabilir.

Geliştirici

Oyun, Amerikalı bir bağımsız geliştirici olan Joseph Cloutier tarafından geliştirildi.

Yayın tarihi

2014 Haziran

Teknoloji

Bu oyun flash kullanıyor. Bu oyunu oynamak için flash’ı etkinleştirdiğinizden ve sayfayı yeniden yüklediğinizden emin olun.

Kontroller

Bu oyunun kontrolleri WASD veya ok tuşlarıdır:
UZAY veya YUKARI Ok = Zıpla
A veya SOL Ok = Sol
D veya SAĞ Ok = Sağ

OYUNA BAŞLA
REKLAM
REKLAM